BOOK YOUR STAY
19
May, 2024
20
May, 2024
1
Adults
0
Children

Blog

Klus en Co 2

Klus en Co 2

Oké de mannen gingen dus verbouwen….Nederlanders die 3 weken naar Franrkijk gaan.

Ze waren een weekend geweest met ons in Frankrijk waarin ik ze alles heb uitgelegd, paar weken later vertrokken ze met klusspullen naar Frankrijk. Ik vond het allemaal best spannend want je moet vanuit Nederland maar hopen dat het allemaal goed gaat .

En dat ging het gelukkig , ik kreeg elke dag foto’s van de vorderingen en het liep gestaag.

Tussendoor ging ik met zoonlief paar dagen kijken hoe het ging en legde nog even een 100M2 egaline vloer met behulp van de mannen… Zoonlief die keek vooral filmpjes (uiteraard was WIFI het eerste vereiste in huis met kinderen) want hee het zijn tenslotte pubers….

De buitenkant van het huis werd ook tegelijkertijd gedaan door een Frans bedrijf zodat eindelijk die nieuwe rode en grijze muren mooi geel werden zoals de rest van het huis. Enkele muren zijn nl vervangen want die waren gewoon niet meer te redden helaas.

Ondertussen kochten we een container in Nederland waar alle inrichting in ging en met een vrachtwagen naar Frankrijk werd gereden, inclusief een hele Ikea keuken die de mannen daar ter plekke gingen installeren.

Drie weken later waren ze klaar en konden wij beginnen….schilderen ! We dachten dat doen we wel even . Alleen was het toen tussen de 35-38 graden twee weken lang en schilderen bij 36 graden en hele dag werken dat viel even tegen en was vooral heeeeeel erg zweten ! En we hadden geen zwembad natuurlijk nog dus reden we vaak even naar Franse vrienden 3 minuten verder om daar een duik te nemen even af te koelen en weer verder gaan met schilderen.

Maar we hebben het gered precies voordat de vrienden kwamen om ons even te laten relaxen samen met hun een paar dagen en te genieten van al het werk wat we verzet hadden.

Doodmoe , licht uitgedrukt, echt COMPLEET KAPOT maar zeer voldaan na twee weken hard werken hebben we nog een aantal dagen volop genoten van ons huis en onze lieve vrienden.

Klus en Co 2

admin

Comment (0)

  19
  May, 2024
  20
  May, 2024
  1
  Adults
  0
  Children