BOOK YOUR STAY
20
Jul, 2024
21
Jul, 2024
1
Adults
0
Children

Over

Over onze Bed en Breakfast

Maison Vivre+ is een prachtig ingerichte B&B ofwel een Chambre d’hote, waar je tijdelijk mag genieten van het leven als God in Frankrijk. In het authentieke Franse huis is een heerlijke rustige B&B kamer, gerenoveerd tot een warme plek, waar je volledig tot rust komt en kunt genieten van de ruimte, het zwembad, de omgeving en elkaar. Het goede leven+ zoveel meer!

MaisonVivrePlus | B&B | Chambre d'hote
MaisonVivrePlus-vooraanzicht-met-luiken

Inrichting

Maison Vivre+ is een oude boerderij uit 1840. Het oude huis, van 1840, is compleet gerestoreerd in een mooie B&B gastenkamer. Deze slaapkamer heeft nog oude details zoals een oude broodoven, een grote schouw waar men vroeger de hammen en het wasgoed liet drogen en natuurlijk vanuit de raam een prachtig uitzicht over de tuin, de heuvels, kerktoren en jawel de Pyreneeen. Zelfs de Fransen die bij ons op bezoek komen zeggen steevast, wat hebben jullie een prachtig uitzicht.

Onze B&B gastenkamer

Maison Vivre+ is zo gebouwd en gerenoveerd dat alle ramen en openslaande deuren uitkomen op terrassen en plekjes in de tuin met uitzicht naar het zuiden. Zelfs vanuit de douche in de prive badkamer, heb je een mooi zicht over de omringende landerijen en uiteindelijk de Pyreneeën aan de horizon.Onze B&B gastenkamer heeft een eigen prive badkamer met toilet, wasmeubel en douche. Deze is bereikbaar via de gang tegenover de slaapkamer. In de B&B kamer heb je heerlijke boxspring bedden staan, 2 eenpersoonbedden van de goede afmetingen met heerlijk linnengoed, goede kussens en een dekbed. Achter je hoofdeinde zie je nog de authentieke wastafel met uitgang naar buiten toe die vroeger door de boer en zijn vrouw werd gebruikt.

Vanuit je B&B kamer kun je via de eigen prive opgang naar buiten toe waar tafel en stoelen staan. ‘S morgens even heerlijk genieten van de zonsopgang en het uitzicht met serene stilte. Kun je beter wakker worden?

Uitzicht-maisonvivreplus
MaisonVivrePlus | B&B | Chambre d'hote

Wat krijg je in onze B&B?

Wij willen graag onze gasten verwennen dus is het mogelijk om naast het ontbijt met allerlei lokale producten en eigen gemaakte marmelades ook te kiezen voor een lunch of diner. Deze zijn beide (met meerprijs) op voorhand te boeken en zijn compleet verzorgd met bijpassende wijn, lokale kazen en natuurlijk een kopje koffie of thee na afloop.

Ook staat onze houtgestookte hottub (meerprijs) ter beschikking, deze staat op het terras naast de B&B kamer en is via je eigen opgang te bereiken. Op dit terras staan ook comfortable stoelen met kussens en een lange tafel om heerlijk te genieten van de maaltijden. Het gehele terras biedt uitzicht over het gazon, zwembad en de heuvels en dalen met de Pyreneen aan de horizon.

Het zwembad van 10×4 meter is gratis beschikbaar en dien je te delen met de eigenaren die ook in het huis wonen. Terrassen en luxe ligstoelen met parasols maken het plaatje compleet om een heerlijke tijd bij het zwembad door te brengen.