BOOK YOUR STAY
20
Apr, 2024
21
Apr, 2024
1
Adults
0
Children

Blog

Tuin en more….

Tuin en more….

Dan is binnen alles zo ver af maar moet je natuurlijk buiten nog het terrein gaan doen. Want van tuin was geen sprake eerder van ruw terrein (bouwafval wat er nog in lag en soort van 3 hele grote foeilelijke planten die eerder in Texas thuishoren dan in Zuid Frankrijk) met giga weiland ernaast. Die planten gaan eruit natuurlijk, de olijfboom blijft en verder komt er gras , ik kan niet wachten….

Dat was even zoeken iemand die A het wilde en kon doen en B die het ook echt in de goede periode ging doen C die ook nog betaalbaar en betrouwbaar is . Want in Frankrijk willen ze van alles maar komen als ze zin hebben de meeste of komen niet .

Die hebben we gevonden en as we speak zijn ze druk bezig met het terrein , ik word er blij van. Straks hebben we gewoon een gazon voor het huis en een kiezel terrasje extra erbij voor de keuken. Ik kan er alleen maar heel blij van worden. Op naar de zomer . Gelukkig hebben we daar Jos die daar woont in omgeving en de boel voor ons in de gaten houdt en regelmatig even gaat kijken en foto’s door stuurt van de vorderingen.

Eerst alle zooi maar eens uit de tuin ….

Tuin en more….

admin

Comment (0)

  20
  Apr, 2024
  21
  Apr, 2024
  1
  Adults
  0
  Children