BOOK YOUR STAY
19
May, 2024
20
May, 2024
1
Adults
0
Children

Blog

We blijven lekker bezig bij Maison Vivre

We blijven lekker bezig bij Maison Vivre

We zitten niet stil bij Maison Vivre Plus, er is altijd wel wat te doen en de laatste maanden zijn onze werkzaamheden gelukkig doorgegaan ondanks de Covid.

We hebben extra veiligheid gemaakt bij de trap die naar de open vide leidt. Er is door de timmerman een mooie leuning gemaakt met dwarsspijlen om valpartijen te voorkomen. Ook hebben we sinds kort mooie luiken op het oude huis, en gelijk ook maar horren geplaatst voor de insecten die graag op het licht af komen.

De luiken kunnen op verschillende standen worden geopend, van helemaal dicht tot de bekende driehoek opening zodat er ventilatie ontstaat d.m.v. een luchtstroom. Heerlijk slapen in het pikkedonker met de ramen open en de horren dicht geeft je het gevoel dat je aan het kamperen bent, alle geluiden van de dieren (krekels, vogels en kikkertjes) zorgen voor een heerlijke slaap.

In de master bedroom kun je vanaf nu genieten van een nieuwe boxspring die elektrisch verstelbaar is. Dus ’s morgens even het hoofdeinde omhoog, luiken open en rechtstreeks vanuit je bed genieten van het weidse uitzicht.

MaisonVivrePlus-vooraanzicht-met-luiken
MaisonVivrePlus-vooraanzicht-met-luiken

Edwin van der Hout

Comment (0)

  19
  May, 2024
  20
  May, 2024
  1
  Adults
  0
  Children